Paparan Lebih Menarik Dengan Menggunakan Google Chrome! Selamat Membaca! For a better result, please use Google Chrome! Happy Reading Peeps!

Masihkah Ingat?

My lovely Family! ♥ you guys!

   Ya Allah! Memang lama betul aku dah tak update blog aku ni.
Terlampau banyak sangat cerita yang aku nak kongsikan bersama dengan korg. Tapi, dah excited sangat nak cerita, tak tau mana satu nak mulakan dahulu. Mmmmmm...

   Alright! Firstly, aku cerita dulu pasal Diploma Seni Bina Landskap. Okey! Apa yang tertangkap kat minda korg mesti ingat landskap ni untuk orang yang gedik terkinja-kinja kan? Sebenarnya tu salah. Seni bina Landskap atau singkatannya LA ( Landscape Architecture) . Haa~ Architect tu. Kau hado?

   Aku mula pilih course ni pun sebab aku fikir course ni mesti banyak buat plan bagai. Ala~ macam kita tengok architect sebenar buat tu. So, it's kinda interesting course for me la! Reality? Bila dah lalui semester 1 ni (Dah nak masuk semester 2) baru aku tau ke"stress"an nya! HAHA~
Sumpah banyak kerja kena buat sampai korg tak cukup tidur, makan! TAPI! TAPI! Lecturer yang mengajar ktorg kat sini semua sempoi gila nak mati! Memang syok la belajar dengan lecturer macam diorg.

   Banyak memori indah, pahit puiihh, masin cukup la perisanya aku lalui semasa semester 1 di UiTM Seri Iskandar. Memang best bila kita dapat rasa sendiri cara berdikari. Puiihh, berdikari la sangat. Dan setakat ni aku masih belum ada masalah la dekat situ. Jadi, tiba-tiba jari jemari dah rasa agak lenguh, aku bagi gambar untuk korg tengok eh!

   Nak post gambar, tapi banyak sangat. Jadi, aku bagi link ke FB ja!
UIiTM Perak


Terima kasih kerana sudi membaca!

No comments:

Back To Top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tips! Home Tutorial! Knowing Me! Journal! Shout! ❤
Hak Milik Nasir Mukhriz©