Paparan Lebih Menarik Dengan Menggunakan Google Chrome! Selamat Membaca! For a better result, please use Google Chrome! Happy Reading Peeps!

Kampung~



   Yay~ Hari ni balik Kampung Sg. Jelutong, Pilahdelphia! Hari ni saudara-mara aku semua, errr tak lah semua balik kg. sebab ada orang nak datang merisik saudaraku & Keduri Aqiqah.

   Cuaca kat kg. ni tak lah beberapa baik sangat, asyik hujan je. Almaklumlah, kalau hujan² ni perut semuanya kosong, melantak lah apa yang ada kat dapur tu. haha~


   Yang 'Best'nya musim durian! Mak oii, banyak betul buah durian kat kampung ni. Besepah². Aroma durian tu dari jauh dah boleh hidu. Ayah aku pergi ambil Durian di rumah jiran sebelah yang dah tak ada penghunilah, kalau ada dah lama kena baling Durian!

   Ala nak post sekali gambar buah² durian tadi, tapi semuanya dah habis di Kolokai(licin dengan rakusnya!).  Tengok je la gambar yang ambil di Google.



Terima kasih kerana sudi membaca!

1 comment:

anis said...

cantiknye umah kampung..best

Back To Top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tips! Home Tutorial! Knowing Me! Journal! Shout! ❤
Hak Milik Nasir Mukhriz©