Paparan Lebih Menarik Dengan Menggunakan Google Chrome! Selamat Membaca! For a better result, please use Google Chrome! Happy Reading Peeps!

Tahun Depan Pakai Baju Sekolah Baru!

Al-Kisah,

   Pada 3/1/2011(Isnin), sudah bermulanya hari pertama persekolahan bagi tahun yang ke-2 di SMTDLM. Tidak sabar rasanya hendak pergi ke sekolah semula, berjumpa dengan kawan-kawan, buat kecoh didalam kelas, TAPI tunggu! Dekat mana kelas 5 HHL 2 nanti? Argghh~ Lantaklah dekat mana-mana pun, asalkan dapat pergi sekolah balik! Yahoo!

   Mulai tahun depan juga Pelajar Sekolah Menengah Teknik & Vokasional(Seluruh Malaysia) akan memakai Uniform seragam 1 Malaysia! Kalau dengar berita macam ni memang lah 'Best' sebab kami(Pelajar Sekolah Teknik & Vokasional) tidak perlu lagi memakai Uniform Sekolah biasa(Baju Kemeja Puteh & Seluar Hijau) sebaliknya kami memakai pakaian(Uniform 1 Malaysia & berseluar Hitam) yang diberi oleh Kerajaan Malaysia. Tapi yang tidak 'Best'nya kalau macam aku ini, orang yang jenis malas hendak gosok baju. Malangnya nasib aku! TAPI apa-apa pun Syukur Alhamdulillah, sekurang-kurangnya aku dapat juga merasa pakai baju yang lain daripada yang lain!   Tidak sabar rasanya hendak naik sekolah semula, dengan muka yang baru, pakai baju baru, seluar baru, semuanya yang baru-baru lah! haha~
Uniform 1 Malaysia. Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas.


Terima kasih kerana sudi membaca!

No comments:

Back To Top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tips! Home Tutorial! Knowing Me! Journal! Shout! ❤
Hak Milik Nasir Mukhriz©