Paparan Lebih Menarik Dengan Menggunakan Google Chrome! Selamat Membaca! For a better result, please use Google Chrome! Happy Reading Peeps!

Semuanya Sudah Selesai!

Al-Kisah,


Is this count as annoying?
Plop, plop, plop, plop, plop, plop
:D
   Woo~ Hari ni semua barang sekolah dah beli! Alhamdulillah. Penat mencari seluar warna Hitam tadi, berpusing-pusing satu Parkson, Last² dapat juga seluar warna Hitam & saiz yang tepat pada pinggangku yang Ideal/Ramping ni..Haha~ Tapi labuh la pula seluar tu. So, pergilah potong sekali dekat situ. Sementara nak tunggu seluar tu siap, pergi pula sebelah Stationary nak beli pen, Liquid Type etc. Bila dah angkut barang-barang  tadi, nak pergi bayar pula. Habek kau! Beratur bukan main panjang lagi. Letak balik barang-barang tu semula..Ngah3! Tak kuasa aku nak beratur panjang semata-mata nak bayar benda alah tu..Oh please! :D



   Pastu, pergi tanya balik kat Akak promoter tu balik, dah siap ke belum, rupanya dah lama siap! Huh! Ingatkan lama lagi sebab tengok kat tempat diorang Potong/Orter seluar tu, diorang buat terhangak-hangak macam siput khinzir! Tulah jangan pandang sebelah mata pada orang yang terhangak-hangak buat keja! (Pengajran buat diriku). Then, lepas dah siap beli barang sekolah semua, nak pergi potong rambut pula. Harap-harap taklah ramai orang. Sampai aja depan kedai gunting rambut tu, usha-usha sikit ramai tak orang. Rupanya lengang dalam kedai tu! Woohoo~ 


   "Uncle! Saya nak botak No.3!" dengan gembira aku cakap kat tauke tu. Botak juga senang, bila spot cheak rambut kat sekolah nanti, aku lah orang pertama yang lepas dulu! Haha~ Pas, siap gunting rambut, apalagi balik rumah la! Fuhh~ ponek gilo bojalan tongah hari yang paneh ni..bekorak ketiak den! (Mana ada, tipu je!)


Lega hati, bila semua benda dah siap!
:D


P/S: Korang! Jangan lupa tau, malam ni ada Movie Twilight Saga: New Moon! Pukul 10:00 p.m di Channel 413! Tak sabar nak tengok lagi Movie tu! Wee~



Terima kasih kerana sudi membaca!

2 comments:

fatimatuzzahra said...

mlm ni ke dik..alamak dh dkt..

Nasir Mukhriz Rahman said...

ha'ah!
cpt2 bawak rania sekali tengok!
haha~

Back To Top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tips! Home Tutorial! Knowing Me! Journal! Shout! ❤
Hak Milik Nasir Mukhriz©