Paparan Lebih Menarik Dengan Menggunakan Google Chrome! Selamat Membaca! For a better result, please use Google Chrome! Happy Reading Peeps!

Maksud 'Starbucks'   Apakah yang dimaksudkan dengan 'Starbucks'? 'Star' bermaksud Bintang dan bintang ini terdapat pada pada Bendera Israel. Manakala 'Bucks' bermaksud Duit. 'Star' yang bermaksud bintang & terdapat pada bendera Israel.
'Bucks' bermaksud duit.
   Tahukah anda siapa Pemilik, Pengasas, Ketua, Presiden dan Chief Executive Officer? Namanya Howard SchultzPada tahun 1998, Schultz telah dianugerahkan "The Israel 50th Anniversary Tribute Award" daripada Tabung Baitulmuqaddis daripada Aish Ha-Taurat untuk "memainkan peranan utama dalam mempromosikan sebuah perikatan yang ERAT antara Amerika Syarikat dan Israel". Schultz adalah antara penyumbang wang yang paling banyak kepada Israel!(Anda boleh baca di Wikipedia untuk maklumat yang lebih teperinci.)


   Jadi, anda masih mahu makan, minum atau mungkin adakan 'Meeting' kecil-kecilan di 'Starbucks'? Dan anda masih mahu melabur duit anda kepada 'Starbucks' dan kemudian Schultz Sumbangkan/dermakan kepada Israel?


Fikir Balik!


Terima kasih kerana sudi membaca!

No comments:

Back To Top

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tips! Home Tutorial! Knowing Me! Journal! Shout! ❤
Hak Milik Nasir Mukhriz©